Over mij

Welkom op fotoversiering.nl!

Mijn naam is Amber Heering, ik ben 21 jaar jong en houd van gezelligheid. Fotoversiering.nl is voor mij echt een leuke uitdaging en op deze manier leer ik mijzelf nog beter kennen. Via deze blog wil ik jullie kennis laten maken met je eigen creatieve geest, want ja ook jij hebt die! Zelf moet ik ook vaak opzoek naar mijn eigen creatieve spirit, maar ik moet zeggen dat die steeds meer boven water komt!IMG_6367

Ik merk dat nu ik ‘ouder’ wordt,  ik heel anders in het leven sta en anders tegen dingen begin aan te kijken. Vroeger was de zondag vaak een ‘verplichte familiedag’ en moesten we de hele familie af om weer even ons gezicht te laten zien. Tegenwoordig vind ik het heerlijk om bij mijn familie te zijn, en als ik niet bij mijn familie ben, dan ben ik wel bij mijn vrienden te vinden. Ik houd van gezelligheid en probeer het dan ook altijd gezellig te maken.

De kleine dingetjes waardoor het allemaal nog iets gezelliger wordt in huis, bij vrienden en in het leven, wil ik graag met jullie delen! Denk bijvoorbeeld aan kleine cadeautjes, fotolijstjes, DIY lifestyle ideeën en nog veel meer!

Als ik ergens ben of wanneer ik iets leuks meemaak, probeer ik altijd foto’s te maken op deze manier blijven die kleine lichtpuntjes altijd een leuke herinnering! Deze foto’s zullen jullie dus ook vaak terug gaan vinden in deze blog!

Heel veel lees plezier en mochten jullie suggesties of vragen hebben, ik hoor het graag!!