Lente Kriebels

Dit jaar hebben we een warme winter gehad met zo’n gemiddelde temperatuur van 4,1 graden. Wel sneeuwde het soms flink. Toch voelde het het voor mij super koud. Ik moest weer wennen aan het koude weer. In Soedan is het minimum temperatuur in de winter 8 graden. De zon schijnt altijd en het regent nooit in de winter.

Ik ben in ieder geval super blij dat de winter voorbij is. Vandaag wil ik het met jullie hebben over de voorjaar trends van dit jaar. Er zijn altijd trends die jaarlijks terug komen. Toch probeert de fashion/design wereld jaarlijks een nieuwe touch eraan toe te voegen, of een heel nieuw trend te innoveren.

voor mij was 2014 het jaar van de kimono’s en huge necklaces. Ik weet het nog ik kocht zoveel necklaces afgelopen zomer. Je zag ze overal en vooral de kleur goud was helemaal in.

Dit jaar zijn er een paar duidelijke trends die erg populair zijn en die iedereen heeft.
1- Moes tuintjes, Albertheijn begon daar mee. Bij aankoop van je boodschappen kreeg je moestuintje. Hema heeft ze trouwens ook
2- Sneakers, heb je dat ook gemerkt? iedereen loopt rond met sneakers. Adidas heeft nu een limited edition uitgebracht, kleurrijke sneaker in verschillende kleuren. rood, geel, groen, mosterd geel (zo noem ik hem dan) etc..
3- Bloemen, je kan eigenlijk zeggen dat 2015 het jaar van de bloemen wordt, bloesjes shirtjes schoenen, gordijnen, mokken en kommetjes. Dus alles draait om het thema bloemen.
4- Jeans, of je nou een spijker bloesje, shirtje, broek aan hebt. Jeans is weer helemaal in
5- Felle kleuren en gekke patroontjes. Jurkjes, rokjes en shirtjes die de meeste Felle kleuren hebben en patroontjes die je lelijk zou vinden als gordijn of behang is hip!
6- Metallic tattoos, natuurlijk maak je je outfit af met sieraden, maar dit jaar is er in plaats van sieraden de metallic tattoos! Deze tijdelijke tattoo’s zijn superhot en zien eruit als goud- en zilverkleurige sieraden. Er zijn superveel leuke sierlijke vormen, grafische prints en andere fijne plakplaatjes in metallic goud en zilver om je festival en strand look helemaal af te maken!
Op de dag dat ik in Denhaag was, zag ik de metalic tattoos bij de primark. ik vond de patroontjes super leuk en ze waren goedkoop (2 euro per stuk), dus heb ik besloten om een DIY hand tattoo te laten zien. ze plakken super snel en ze blijven lang zitten misschien na twee keer douchen begint de kleur te vervagen. Wel moet ik zeggen dat deze trend helemaal niks voor mij is. ik vind het persoonlijk te op vallend en te druk. ik hou meer van simpele dingen. Maar heb je een concert of een event waar je je extra bijzonder voor wilt verkleden dan raad ik je de Primark metallic tattoos zeker aan!

7- Wat een gedoe was het vroeger, heb je een leuke foto en wil je die vergroten dan moest je helemaal naar een fotodrukwinkel of een fotograaf studio. Vervolgens ga je op zoek naar een leuk fotolijstje die een beetje bij je interieur past om hem in je woon kamer op te hangen.
Nu hoef je alleen maar op je stoel te zitten, upload je je foto, kies je het materiaal of het nou hout, aluminum of canvas is en hoe groot je hem wilt hebben, en je hebt hem de volgende dag bij jou in huis. Heel veel websites hebben deze service en je ziet ze vaker terug de laatste tijd. Ik vind het een trend die blijft en ook erg leuk is.
Ik heb die van de Hema gezien en ik moet eerlijk zeggen top kwaliteit. de kleuren zijn zo scherp en mooi zelfs op hout zijn de kleuren erg mooi, zelf vind ik een foto op aluminium veel mooier omdat de kleuren veel scherper zijn en je kan de foto van alle kanten bekijken.

Conclusie, dit jaar als je fashionable wilt zijn of je wilt je huis redesignen zorg dat je opvalt met felle kleurkeuze en gekke patroontjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *