Hema mobile print square

IMG_3987

Ik heb laatst gehoord dat Hema een hele leuke service had wat betreft foto’s printen. De Hema mobile print!

En aangezien mijn telefoon vol was en ik het zonde vind om mijn foto’s te wissen, heb ik een paar leuke foto’s uitgekozen om te laten printen. Zo kon ik gelijk een paar foto’s wissen.

Het is eigenlijk super makkelijk je hoeft je foto’s alleen maar up te loaden. voor 7,50 euro heb je 30 foto’s.

Ik heb foto’s van mijn broertje uitgekozen, hij is echt mijn grote liefde. Ik doe heel veel met hem, er zit zo’n 20 jaar verschil tussen ons. Hij is echt een nakomertje en daarom wordt hij door ons allemaal extra verwend.

IMG_3994

Mijn zusje en ik maken ook heel vaak selfies als we ergens heen gaan.

IMG_3991IMG_3992

De kwaliteit van de foto’s zijn erg goed. Ik had wel verwacht dat de foto’s in een soort kaartvorm werden geprint, en dat viel een beetje tegen. Het is gewoon foto papier die je normaal gesproken ook krijgt alleen in een kleinere vorm.

IMG_3979

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *