Fotoversiering.nl nieuwe stijl

picjumbo.com_HNCK9743

Hoi allemaal,

Mijn naam is Amber en ik ga het stokje van Faie overnemen. Fotoversiering.nl was echt Faie haar ‘projectje’ en daarom vind ik het nog ietwat lastig om dit zomaar over te nemen, maar in goed overleg ga ik het toch proberen!

Fotoversiering.nl is voor mij dus echt een leuke uitdaging en op deze manier leer ik mijzelf nog beter kennen. Ik ga kijken welke onderwerpen er bij mij passen en wat mij inspireert. Dit probeer ik dan op zo’n leuk mogelijke manier naar jullie over te brengen! Via deze blog wil ik jullie kennis laten maken met je creatieve geest, want ja ook jij hebt die! Zelf moet ik ook vaak opzoek naar mijn eigen creatieve spirit, maar ik moet zeggen dat die steeds meer boven water komt!

Ik merk dat nu ik ‘ouder’ wordt, (na ja wat heet oud haha..) ik heel anders in het leven sta en anders tegen dingen begin aan te kijken. Vroeger was de zondag vaak een ‘verplichte familiedag’ en moesten we weer de hele familie af om weer even ons gezicht te laten zien. Tegenwoordig vind ik het heerlijk om bij mijn familie te zijn, en als ik niet bij mijn familie ben dan ben ik wel bij mijn vrienden. Ik houd van gezelligheid en probeer het dan ook altijd gezellig te maken.

De kleine dingetjes waardoor het allemaal nog iets gezelliger wordt in huis, bij vrienden en in het leven, wil ik graag met jullie delen! Denk bijvoorbeeld aan kleine cadeautjes, DIY lifestyle ideeën en nog veel meer!

Als ik ergens ben of wanneer ik iets leuks meemaak, probeer ik altijd foto’s te maken op deze manier blijven die kleine lichtpuntjes altijd een leuke herinnering! Deze foto’s zullen jullie dus ook vaak terug gaan vinden in mijn blogs!

Heel veel lees plezier en mochten jullie suggesties of vragen hebben, ik hoor het graag!!

IMG_6367

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *