Fotocollage

foto's HEMA

Afgelopen zomer heb ik mijn slaapkamer verbouwd. Dit was ook echt nodig, het behang van 10 jaar geleden, roze en blauw met bloemetjes en vlindertjes (zie je het al voor je?!), en dan ook nog het oranje tapijt, waren echt aan vernieuwing toe. Dankzij de hulp van mijn lieve vader is mijn kamer echt heel mooi geworden, gewoon strak wit geverfde muren waarvan een wand bedenkt is met een ‘oud-hout laminaat’, een mooie nieuwe vloer erin een nieuw bed etc. Maar toch ontbreekt er nog iets… Gezelligheid!

Ik dacht:”Ja leuk en mooi witte muren”, en nu is het toch wel een beetje saai, ik mis de aankleding. Dus nu heb ik, al zeg ik het zelf, iets geniaals bedacht! Aangezien ik zo van foto’s houd maar niet veel ruimte heb om allemaal fotolijstjes neer te zetten, heb ik een grote collage gemaakt met allemaal foto’s die voor mij een bijzondere of leuke betekenis hebben.

Nu heb ik natuurlijk heel veel foto’s op mijn mobiel staan, dus was het heel lastig om daar mijn belangrijkste foto’s uit te kiezen.. Toch denk ik dat ik een mooie selectie gemaakt heb. De foto’s heb ik via de HEMA laten afdrukken, zij bieden een 2-uursservice (ja, ik kon niet langer wachten) dus dat was ideaal. Binnen een uur kreeg ik al bericht dat mijn foto’s klaarlagen en kon ik meteen aan de slag. Ik moet alleen wel zeggen dat niet al mijn foto’s even mooi waren.. De kwaliteit was niet bij iedere foto even goed en door mijn over-enthousiasme heb ik de juiste afdrukstand niet gecontroleerd.. Maar dat terzijde, het resultaat is super leuk geworden!

Nu zag ik trouwens dat je ook online een collage kan maken, super handig en ook nog eens super leuk om te doen (zie hieronder het resultaat).

Collage1

Hopelijk hebben jullie hier een beetje inspiratie van gekregen en ik ben benieuwd hoe jullie je slaapkamer gezellig maken!

P.s. Het echte eindresultaat volgt nog!

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *