Dagje Denhaag!

Een tijdje gelden kon je bij de Kruidvat een treinkaartje voor maar 14 euro kopen. Je kon dan de hele dag onbeperkt door heel Nederland reizen, wel alleen in het weekend. Dat was op zich niet zo erg aangezien ik toch de hele week moet werken.

Mijn zusje en ik hadden een avond van te voren besloten om naar Denhaag te gaan. We zijn al eerder geweest, maar we vonden het zoo leuk dat we deze stad nog een keer wilden bezoeken met shoppen als doel!

we stonden rond 9:30 op en hebben via de reis app een geplande reis uitgekozen waar we om 11 uur de bus vanuit Oosterhout richting Nijmeegse centraal station de trein konden pakken. ik ging me snel opmaken en omkleden, we hadden niet geen tijd om te ontbijten. Dus hebben we besloten om op het station iets te halen.

Toen we eenmaal daar waren, ontdekten we dat je bij die treinkaartjes korting kreeg voor voor koffie, appel en een croissant bij de kiosk, wij blij natuurlijk. Ik heb cappuccino besteld en Fatima thee.

het was best gezellig we hebben selfies gemaakt en bijgepraat. We moesten wel uitstappen in Utrecht en een andere trein richting Denhaag pakken. Toen we daar eenmaal waren hebben we even een selfie gemaakt met als achtergrond station Denhaag. leuk leuk..

Oh ja we liepen natuurlijk richting de binnenstad maar eerst moesten we langs allerlei andere winkels die dicht waren. Ik dacht echt nee, zijn de winkels nou dicht? heel stom natuurlijk want tegenwoordig zijn alle steden op zondag open (niet alle winkels). gelukkig toen we eenmaal in de binnenstad waren, was het een stuk drukker en het weer werd alleen maar mooier.

We gingen als eerst naar de Primark, ik heb een zwart basic hempje gekocht en Fatima een zonnebril. Daarna gingen we lekker ijsje eten bij de swrill, het was lekker we hadden het even nodig. verder hebben we de hele dag rondkijken, jammer genoeg kon ik niks leuks vinden of ja iets wat ik echt nodig had.

Oh ja ik vond de Bijenkorf daar zoo mooi “i was in love guys”, dus heb ik vanuit de roltrap even een foto gemaakt.

Rond 18:00 uur hebben we de trein richting thuis gepakt. Oh wat waren wij moe van al dat geloop. Nog wel selfies gemaakt en van de terugreis genoten.

Conclusie: Ik vond Denhaag echt een gezellige stad, groot maar je verdwaalt niet alles is dicht bij elkaar en voor mij was het echt een de ideale shop city. Of ik van plan ben om weer binnenkort daarheen te gaan, denk ik niet. Wel wil ik plan binnenkort naar Amsterdam of Rotterdam. ik zal jullie zeker een update geven mocht ik gaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *