Basic- Shirt “omelet du fromage” Hema

Deze week heb ik helaas afscheid van een lieve collega moeten nemen. en aangezien ik de Office Assistent ben moet ik een afscheidscadeau regelen. Ik moet eerlijk zeggen dat vind ik nou zo leuk aan m’n werk, de vrijheid die ik heb om mijn creativiteit te uiten.

Nou wilde mij collega een basic-shirt met de tekst “omlet du formage” erop. Ik had die gelijk besteld in het wit met zwarte tekst zodat ze hem met alles kan combineren. en met wit en wart kan je alle kanten op.

Nou probeert Hema het makkelijk te maken voor haar klanten, door je gift ook al in te pakken voor je. “how fantastic”

De stof kwaliteit die Hema gebruikt is erg goed  en ook de tekst grootte is perfect!

Mijn collega was er gelukkig super blij mee en ik had haar maat goed gegokt. Ze stuurde me een foto toen ze thuis was, en wat had ze aan….. haar nieuwe shirt. (me happy)

Één reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *